Optimist!

Hei

Dette er min først blogg! Jeg har lenge tenkt på å begynne å blogge. Jeg bestemte meg for å begynne å skrive for å dele min begeistring for ny teknologi og spesielt om kunstig intelligens, chat bots og smart voice. Jeg er overbevist at dette vil forandre vår hverdag. Og jeg er optimist og trygg på at det vil forandre verden til noe bedre. 

Jeg hadde gleden å overvære et foredrag av Erik Schmidt (Chairman Alphabet) på Viva Technology i Paris. Han skisserte en verden som vil bli bedre. Vi vil få en verden hvor språkbarriere forsvinner, selvkjørende biler gjør transport enklere, medisinsk teknologi vil gi bedre helse og lengre liv og kunstig intelligens vil hjelpe oss i hverdagen. På den andre siden vil samfunnet og politikerne ha en utfordringen med at 40% av menneskelig oppgaver vil bli erstattet. 

Men nå vil jeg fokusere på hvorfor jeg har stor tro på chat bots og kunstig intelligens. Her er 5 grunner til at vi tror chat bots er en god ide:

1. Større brukerengasjement
Chat bots kan etterligne menneskelig samtaler som gjør at brukerne føler at de snakker med en assistent, så de er mer sannsynlig å søke etter det de vil ha.

2. Mobilvennlig er et must
Engasjerende mobilbruk betyr at man kan nå flere brukere, takket være et godt fungerende grensesnitt som enkelt kan implementeres.

3. Ingen nedlasting kreves
Chat bots er kan brukes i en nettleser eller et meldingsapper (som Facebook Messenger, WhatsApp, Skype etc). Brukerne trenger ikke å åpne et eget nettsted eller laste ned en tilsvarende app.

4. WhatsApp-effekten
Brukerne er allerede vant med å chatte. Takket være WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat apper, er brukerne allerede godt fornøyd med dette chatteformatet.

5. Lav pris, høy ytelse
Å gi brukerne en personlig og engasjerende opplevelse, med et grensesnitt de elsker, er nå veldig enkelt og billig.

Ikke å glemme at meldings appene har allerede tatt over sosiale medier-apper når det gjelder aktive brukere.

Håper dette er interessant lesning og du vil følge min blogg.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

robinside

robinside

40, Gjøvik

Gründer av Robin App AS -personlig assistent med kunstig intelligens - bakgrunn fra PSA Peugeot Citroën i Paris og Vitusapotek. Elsker ny teknologi og spesielt fokus på chat bots og smart voice. Jobber iherdig med å bygge innovative tjenester innenfor conversational commerce.

Kategorier

Arkiv

hits